Blanke ark og fargestifter

Den gamle sidenvann min døde brått og plutselig. Egentlig var det kanskje ikke så rart, for den har vært totalt avglemt og ignorert og har ikke blitt oppdatert på lengelenge.

Men nå begynner jeg på nytt igjen, men denne gangen prøver jeg ut wordpress. Den gamle var bygd på joomla. Jeg er på ingen måte misfornøyd med joomla, men nå er det jo så at forandring fryder, så derfor altså wordpress.

Det vil jo nødvendigvis ta litt tid før det kommer noe innhold her av betydning, men det fylles vel på etterhvert. Jeg skal prøve å få tilbake noe av det gamle innholdet hvis det lar seg berge. Det er ikke helt sikkert at det lar seg gjøre, for som uforstandig optimist er jeg dårlig til å ta backup’er. Men jeg tok iallf. all en mysql – dump før jeg slo av lyset for den gamle siden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.