Der Schnee draussen smiltst

Snøen smelter så fort at en kan sitte og se at den smelter. Og det kommer stadig isflak susende nedigjenna straumen. Fuglan strømmer til og kvitrer og bygger. I dag så jeg forresten en underlig fugl. En stor fugl med langt nebb. Den fløy med halsen kveilet opp i s-form. Jeg tenkte at det var en stork, men det er vel ikke ikke storker her? Eller er det? Den fløy med en stor kvist i nebbet, så jeg antar at den har planer om å bosette seg her i nærheten. I så fall skulle det være sjanser til å se den flere ganger, og kanskje få et bilde. I så fall kommer det nok opp her.

Men nyt denne mens snøen smelter:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.